Carpaccio van witte asperges met pecorino truffel

met extra vierge olijfolie Delicate coupage

Ingrediënten 4 personen:

 

- 4 x zeer dikke witte asperges AAA

- 50 gr rucola

- 100 gr pecorino truffel

- 4-6 el extra vierge olijfolie Delicate coupage

- (eventueel een heel klein beetje truffelolie als extra)

1. Schil de asperges met een kaasschaaf en snijd ongeveer 1 cm af van de onderkant.  

 

2. Snijd zeer dunne plakjes rauwe asperges met de kaasschaaf en verdeel deze mooi op het bord.  Tussen de laagjes door kan je

       de rucola verdelen.

 

3. Snijd de pecorino in zeer kleine stukjes en strooi dit over de asperges.  Doe er wat grof gemalen peper overheen.

 

4. Besprenkel de extra vierge olijfolie Delicate coupage eroverheen. 

 

#smakelijk #simplygoodtastyfood

 

Wens je graag deze extra vierge olijfolie van Señorios de Relleu te gebruiken?   Je kan deze terugvinden in onze shop!